Välkommen till BK Balthazars hemsida
BK Balthazar är linjeföreningen för de som har studerat kemi/biologi vid Mälardalens Högskola.

textBild Vi i styrelsen jobbar hårt för att alla som studerar på IBK ska få en så högkvalitativ och rolig utbildning som möjligt.

Vi är starkt övertygade om att det inte enbart är fackkunskaper som är viktiga att ta med sig från högskolan så förutom utbildningsbevakning verkar vi för god kamratskap och social interaktion.

De som studerat färdigt får en möjlighet att fortfarande hålla kontakten med gamla och nya medlemmar. BK Balthazar kommer fortsätta verka, trots att högskolan inte längre tar in studenter inom kemi och biologi. Bl.a. kommer den årliga traditionen IBK-festen att hållas varje år.

For english click here -> klicka här

IBK-festen 2012 - Lör 24 Nov

Det är med stor glädje vi har äran att inbjuda er till den traditionsenliga IBK-festen. Årets IBK-fest har placerats i Stockholm för att så många som möjligt ska kunna komma och går av stapeln 24 november. Lokalen ligger på Knektvägen i Gubbängen, precis vid tunnelbanan. Middagen inleds kl 18.30 med välkomstdrink och mingel och fortsätter med en tre-rätters middag. Till förrätt blir det traditionsenlig Toast Skagen, till varmrätt chevrefylld kycklingfilé med honungsörtsås och klyftpotatis och ti... Läs mera

Anmäl dig på medlemssidorna

Medlemssidorna

pil Registera dig

Aktuellt och på gång

IBK-festen 2012 IBK-festen 2012 (24/11)

Omröstning

Vill du ha IBK-festen i fortsättningen?

Ja, varje år! Ja, varje år!

IBK-fest? IBK-fest?

Ja, vartannat år. Ja, vartannat år.

Nej, styrelsefest istället! Nej, styrelsefest istället!

Skit samma... Skit samma...


Skit samma... Visa resultat

0.081042051315308