Medlem i BKB

Att vara medlem i BK Balthazar är ett måste för alla studenter på IBK. Det kostar bara 50 kr att bli medlem och man får ut en massa av det. BK Balthazar anordnar bl.a. fester, idrott och andra roliga aktiviteter för medlemmarna som t.ex. Halloweensittningen, Vårfesten, IBK-festen, brännbollen mot lärarna och massa andra roligheter. Medlemsskapet gäller resten av livet.

textBildDen som blir medlem får även ett användarnamn och ett lösenord som man kan använda för att logga in på medlemssidorna här till höger. Där kan man som är medlem i BK Balthazar göra en massa saker som andra inte kan. Du kan bl.a. anmäla dig till fester före alla andra, skicka privata meddelanden till andra medlemmar, få information enbart för medlemmar och massa mer.

Medlemssidorna är även till för de som slutat på IBK. Eftersom medlemsskapet gäller livet ut får man inbjudningar till festerna och betalar samma priser som de som studerar. För dessa medlemmar fungerar sidorna som Alumni-sidor där man kan hålla kontakt med gamla kursare och vårda sitt nätverk.

Man kan registrera sig som medlem på flera sätt. Enklast är att klicka "Bli medlem" i inloggningsrutan till höger fylla i sina uppgifter. Sedan får man ett mail där man följer anvisningarna för att betala. Har du några frågor kan maila till hemsideansvarig

Är du inte medlem i BK Balthazar? Bli det genom att klicka här

Har du glömt ditt lösenord?

Här kan du skicka efter ditt lösenord. Finns du inte med i listan har du ett för gammal lösenord. Maila då hemsideansvarig på länken strax ovan.

Välj användare

Skicka lösenord | Stäng

Medlemssidorna

pil Registera dig

Aktuellt och på gång

IBK-festen 2012 IBK-festen 2012 (24/11)

Omröstning

Vill du ha IBK-festen i fortsättningen?

Ja, varje år! Ja, varje år!

IBK-fest? IBK-fest?

Ja, vartannat år. Ja, vartannat år.

Nej, styrelsefest istället! Nej, styrelsefest istället!

Skit samma... Skit samma...


Skit samma... Visa resultat

0.076529026031494